Rob Jacobs

Rob Jacobs

Oprichter van Circle5

Met mijn achtergrond als bedrijfseconoom, registeraccountant en -controller en ruimschoots opgedane ervaring in het finance-vak en op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving, wil ik mensen, zowel individueel als in een organisatie, helpen met hun vraagstukken op het snijvlak van finance en sustainability.

Ik ben beschikbaar als (interim-)controller, accountant en riskmanager. Tevens ben ik als docent bij ZUYD Hogeschool betrokken en als gastdocent aan de Universiteit Maastricht. Samen met partners uit mijn netwerk, heb ik educatieve modules ontwikkeld die o.a. ingaan op de invloed die de huidige economische, maatschappelijke en technologische veranderingen in de wereld hebben op het vak van de financieel professional.

In mijn werk combineer ik het geven en krijgen van vertrouwen met een daadkrachtige, resultaatgerichte aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat als je iets aan mensen geeft, je er ook iets voor terug krijgt. Zo ontstaat er een bijzondere wisselwerking die zorgt voor een waardevolle oplossing van een project.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op