Circle5 heeft een hoge kwaliteitsstandaard en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan, als het gaat om onze diensten.

Door onze uitmuntende opleidingsachtergrond en ruimschootse ervaring weet Circle 5 wat er gevraagd wordt in de wereld van finance.

We kunnen hierdoor deze, voor ons, leidende waarden garanderen voor de oplossing van vrijwel ieder financieel vraagstuk.

circle5_kwaliteit

In een veranderende wereld, ziet Circle5 tevens kansen voor een andere kijk op finance.

Ontwikkelingen binnen de economie, de maatschappij en op het vlak van technologische innovatie, hebben hun weerslag op hoe er tegen finance wordt aangekeken. De menselijke maat en verantwoord ondernemen worden steeds belangrijker.

De focus komt steeds meer te liggen op waardecreatie.

circle5_vision1

Maar, wat kan u of uw organisatie hiermee? Hoe combineer je ‘harde’ zaken als bijvoorbeeld ISO 26000, True Pricing, Integrated Reporting en Impact Investing met ‘zachte’ factoren, zoals gedrag, ethiek en integriteit?

Circle5 helpt en adviseert u en/of uw organisatie om de zakelijke en vakinhoudelijke kant van finance te verbinden met aspecten als duurzaamheid, integriteit, toekomstbestendigheid en waardecreatie. Deze accentverschuiving wordt steeds meer zichtbaar in de financiële wereld en Circle5 kan u helpen om als bedrijf of als individuele professional mee te groeien in deze transitie.

Circle5 investeert in de kracht van finance. Met vakinhoudelijke expertise kan Circle5 voor iedere organisatie of zelfstandig professional een meerwaarde zijn, als het gaat om het aanpakken van uitdagingen op financieel vlak. Daarnaast zet Circle5 jarenlange ervaring in voor de ontwikkeling van financiële professionals en jongeren die ervoor willen kiezen om in de financiële wereld aan de slag te gaan.

Meer weten?

Neem contact op met Rob Jacobs van Circle5

Maak direct een afspraak